Pest m.gye T.p 1.0

Nem, nem te látsz rosszul kedves Olvasó!
Itt valóban hiányzik néhány betű. Lapozd fel – nekem tegnap jutott a kezembe – Pest megye TOP 100 (A megye legnagyobb vállalkozásai) c. kiadványt s hasonló élményben lesz részed. (Kiadja cosmomedia.)

A 100 legnagyobb vállalkozás listáján 50 sor ü r e s ! A cégek neve helyett a lista felében (!) a “n.ny.” rövidítés virít! Vélhetően a “nem nyilatkozott” vagy “nem nyilvános” lehet a feloldás. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de engem végtelenül elkeserített ez a táblázat.

Üzleti coachként a küldetésem az ügyfeleim sikereit, eredményeit fokozni. Azért dolgozunk együtt hétről-hétre 13 hónapon keresztül, hogy az ebben a táblázatban a rangsor alapját adó oszlopba jobb szám kerüljön, mint az előző évben. Ez a nettó árbevétel mutató száma.

Sokat segítene a közös munka hatékonyságának fokozásában, ha rájönnék, vajon mi az oka, hogy a vállalkozók, cégvezetők nem vállalják föl a nyilvánosságot. A sportban, ahol a sportoló és az edzője vállt vetve küzd a jobb helyezésért, a dobogóra való felkerülésért, világos és egyértelmű: mire szövetkeznek a felek. Bizonyítani akarjál ország-világ számára: együtt többre vagyunk képesek! Többre, mint a versenytársaink, többre, mint, amit feltételeznek rólunk… Hogy a végén elmondhassál: büszkék vagyunk arra, amit teljesítettünk, amit elértünk!

Van-e valamilyen speciális ok, indok, emögött a rejtőzködés mögött? Szerinted minek kellene változnia ahhoz, hogy a cégtulajdonosok (is) büszkék legyenek az eredményeikre?

Ha Téged tényleg foglalkoztat az, mennyire sikeres a vállalkozásod, nincs más dolgod, mint ellátogatni a következő oldalra, ahol “Üzleti Sikerindex” vár, tisztán látni, hol is tart a vállalkozásod!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s