A megragadható jövő s a beszédes számok

„Mi – film szereplői – 2019 őszén arra kötöttünk megállapodást Eszik Zoltán üzleti coach-csal, hogy 30 órát töltünk együtt vállalkozás-fejlesztéssel. Az azóta eltelt időszakban tipikusan kéthetente tartottunk másfél-két órás beszélgetéseket. A találkozásainknak az volt a célja, hogy az ezeken született helyzetértékelések, felismerések beépüljenek a vállalkozásunk működtetésére, fejlesztésére irányuló tulajdonosi tevékenységünkbe. Ez a videó a találkozásaink élményeit, tapasztalatait felidéző céllal született. Bízunk benne, hogy a visszatekintésünk filmes lenyomata másoknak is segítséget jelenthet jól működő céget létrehozni, sikeres vállalkozóvá válni.” – Panni & Endre

Az ötödik, befejező rész:

A megragadható jövő = beszédes számok. Üzleti coaching: kinek igen és kinek nem …

A jól működő vállalkozás a teremtő képzelet sikere. Minél pontosabb képzettel rendelkezünk az előttünk álló időszakról, annál könnyebben tervezhetjük meg a céljainkhoz vezető utat. Ennek gyorsító pályája lehet az üzleti coach bevonása. Az „okos számok” segítenek megragadhatóvá és kommunikálhatóvá tenni a cégtulajdonosok törekvéseit – gyakran saját maguk számára is.

Az ezt megelőző négy film közül az elsőben a vállalkozói lét megéléséhez kapcsolódó érzelmi, mentális élmények voltak a fókuszban. Itt tudod megnézni:

A második a “Cég, brand, szolgáltatási portfólió és küldetés.” témáit járta körül. Itt tudod megnézni:

A harmadik rész témái: Ki lehet az ügyfelünk?…Itt tudod megnézni:

A negyedik rész témái: Tervezés, kommunikáció, rendszerek … Itt tudod megnézni:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s